Lauantai aamu ja kello soimassa klo 4.00. Onkohan tässä mitään järkeä? Eli suuntana Jyväskylä ja siellä kääpiösnautsereiden erikoisnäyttely.  Reissu tehtiin tällä kertaa päiväreissuna eli se vaati turnauskestävyyttä.

Paikalla meidän piti olla heti yhdeksän jälkeen, sillä Sarin Bonus oli kehässä heti kymmeneltä. Bonus kävi esiintymässä eh:n arvoisesti, mutta ensimmäinen virallinen näyttely eli hyvä avaus. Kassulla oli oman kehän alkuun aikaa vielä pari tuntia, poikaa ei paljon hyörinä ympärillä häirinnyt. Pöydällä otti jopa pikku nokoset , tylsää luultavasti. No Kassu liikkui kehässä eh:n edestä, tosiaan liikkui sillä taas tuli maininta vähän ponnettomasta liikkeestä. Karva oli hyvää, vaikka itse olin siitä vähän huolissani, lyhyttä minun mielestä.

Kotimatkalla kävimme sitten katsomassa Kassun tyttöjä ja poikaa. Pieniä vielä ja vierailun aikana väsyneitä, mutta silti suloisia.

Tässä osa laumasta

Yksi tyttö vähän jaksoi leikkiä

Kotona oltiin puoli yhdentoista maissa ja uni maistui tänään. Kiitos Sari ja Bonus matkaseurasta ja kyydistä. Reissu oli erittäin hyvä, melkein erinomainen .