Koko kesä meni, helteet varmaan saivat laiskaksi ja päivitykset ovat jääneet tekemättä. Elokuussa aloitin uudelleen opiskelijaelämän ja sekin on vienyt ajan totaalisesti. Seli seli.

Mutta kesäloma meni kokonaan melkein pojilta mökillä ollessa ja mikäs sen parempi paikka helteillä. Sai olla irti koko ajan ja järveen mennä silloin kun huvitti ja saihan sitä aurinkoa ottaa laiturilla, vaikka kuuma olikin. Taavi harrasti tätä tosi paljon, mutta eikös se sanonta mene, ei lämmin luita riko.

Heinäkuussa Kassusta tuli uudelleen isä. Dolly-rouvan kanssa lisääntyi perhe neljän pentusen verran. Kaikki pennut ovat jo uusissa kodeissaan ja hyvin on kuulema mennyt. Tässä kuvassa pennut ovat vajaa seitsemän viikkoa vanhoja ja tosi rentoja tyyppejä.



Kävimme elokuun alussa myös Kassun kanssa SawoShowssa. Lämmintä oli edelleen ja kehässä pyörähdettiin pikaisesti lauantaina ja sunnuntaina erin arvoisesti. Kehän jälkeen Kassu pakeni tätini mökille puiden varjoon lepäilemään. Kiitos äidilleni ja tädille kuljetusavusta herran suhteen. Kävin hakemassa pojan portilta ja heti kehän jälkeen palautin takaisin sinne. Lauantaille oli ilmoitettu Kassun kaksi poikaa ja molemmat selvittivät ensiesiintymisen hyvin, molemmille eh. Oli kiva nähdä poikia. Ja muutenkin viikonloppu oli onnistunut, vaikka helle piinasikin.

Nyt on Kassu taas vähissä karvoissa ja Leevi ja Taavi vaan kasvattavat turkkia. No kuukauden sisälle molemmat pääsevät turaturkistaan.

Eilen kävimme Ilomantsissa patikoimassa koko köörin kanssa, yhtään karhua ei vastaan tullut. Kamera oli koko ajan valmiina, jos otso olisi kävellyt vastaan. Tässä yksi kuva meidän karhunpojista.