Tänä viikonloppuna meillä oli kotikisat ja niihin lähdettiin vähäisin odotuksin, sillä karva oli edelleen aavistuksen lyhyttä.

Launtai aamu valkeni harmaana ja sateisen oloisena. Kasvattaja-Arjan kanssa laitoimme kolme koiraa liukuhihnalla näyttelykuntoon, toinen pesi ja toinen föönäsi.Raviradalle mennessä yläkerran ukko oli vielä armollinen, mutta kun mustien kehään meno läheni niin pilvet vaan tummeni ja hetkeä ennen ensimmäisen mustan kehään menoa taivas aukesi. Kassua ei sade näyttänyt haittaavan, kun poika juoksi kehää ympäri Arjan kanssa. Romanialainen Roberto Schill palkitsi Kassun sertillä ja Pu1 tuloksella. Rop-kehässä voiton vei itänaapurin neito. Eli täydellinen avaus viikonlopulle.

Sunnuntai aamu oli yhtä sateisen oloinen, mutta tällä kertaa mustat käppänät saivat kiertää kehää ilman sadepisaroita. Ja Kassuhan kierti toisen sertin arvoisesti ja niinpä hänestä tuli Fin Mva. Tuomarina tällä kertaa oli Saija Juutilainen.

Kiitos Arja Kassusta, kannustuksesta ja tänä viikonloppuna esittämisestä. Ja kaikille muillekin  kiitokset kannustuksesta ja onnitteluista, olen niiiin onnellinen .

Ja onnea kaikille koirakavereille hienoista tuloksista.

 

Yleisön pyynnöstä.

Kuva: Heli Lillbacka