Nyt suuntana Patvinsuo ja mukaan saimme tuttava pariskunnan Uimaharjusta. Tarkoituksena patikoida tänään 14 kilometriä Patkinsuon maastossa. Koirat olivat mukana, vaikka siellä liikkuessa ne pitäisi pitää kiinni, mutta pojat kyllä kulkevat täysin hallinnassa yleensä Jukan ja minun välissä kulkien. Eli irti ne kyllä siellä olivat.

Nyt oltiin siis todellakin suolla ja suurin osa matkasta kuljettiin pitkospuita pitkin. Aamulla ne olivat aika liukkaat yön sateen jäljiltä, mutta pystyssä pysyttiin. Osa matkasta oli muuten hiukan kosteaa, pitkospuut olivat suoveden peitossa. Ja voi, Taavinkin pikkutassut kastuivat. Onneksi olimme investoinneet Jukan kanssa kunnon kenkiin ja meidän tassut säilyivät kuivina.

Kahvin keitimme Koitereen rannalla ja maisemat olivat tosi hienot. Paluumatka oli tarkoitus tehdä samaa reittiä pitkin, mutta sitten päätimme tehdä vielä sellaisen 6 kilometrin koukkauksen, joten matkaa kertyi loppujen lopuksi reilu 20 kilometriä. Uudet kengät hiukan vaikeuttivat loppumatkaa, mutta autolle pääsin.

Hieno reissu tämäkin. Seuraavaksi tarkoitus mennä Ilomantsiin ja  olla autiotuvalla yötä.

Suota oli jokapuolella

Kieli keskellä suuta tästäkin selvittiin.

Koitere

 

Niin ja Kassulla kävi tyttö kylässä, saa nähdä saammeko mennä katsomaan pikkupötkylöitä. Toivottavasti.