Kotikisat. Jee.

Perjantai-iltana kasvattaja Arja tuli kahden mustan ja yhden valkoisen ukkelin kanssa meille, siinä riitti meidän pojilla ihmettelemistä. Pienen levähdyshetken jälkeen Arja aloitti Joensuun poikien laittamisen näyttelykuntoon. Topi ja Kassu laitettiin kuntoon aamua varten, onneksi pojissa ei kovin paljon tekemistä ollut. Illan katveessa Sari ja Mira pyörähtivät serkku-Solon ja Rasmuksen kanssa näytillä. Parhaimmillaan meidän pihamaalla temmelsi yhdeksän kääpiösnautseria ja lisäksi kaikki olivat uroksia. Minkäänlaisia pahempia kahnauksia ei sattunut, Kassu pikkasen yritti olla isäntää, mutta se suotakoon meidän pahnanpohjimmaiselleHymy.

Lauantai aamu valkeni aurinkoisena, vaikka iltasilla ja yöllä oli yläkerran ukko antanut vettä ihan kunnolla. Matkaa näyttelypaikalle ei tällä kertaa ollut kuin 7 km, joten matkaan ei nyt tarvinnut varata aikaa.

Kassun kanssa kävimme kehässä pyörähtämässä Erin arvoisesti ja hienon arvostelun saaneena, niin ja saimmehan me lisäksi varaserti. Eevan Topi sai viimeisen sertin ja niin meidän telttakuntaan tuli uusi FinMva. Onnea Eeva ja Topi ja tottakait kasvattaja Arja. Päivä meni kuin iltamissa, kivaa oli. iltasilla kävimme syömässä isolla porukalla ja voi että miten hauskaa meillä oliViaton. Ja kaikilla oli niin mukavaa..., toivottavasti.

Sunnuntaikin valkeni aurinkoisena, mutta sadetutka kyllä jo ennusti sadetta iltapäiväksi, eli juuri silloin kuin meidän kehät oli alkamassa. No sadehan sieltä tuli ja aika reipas sellainen, onneksi Arjan teltta oli  meidän tukikohtana. Kassu kävi pyörähtämässä Arjan kanssa kehässä, minä kun olen sokerista. Poika esiintyi tosi reippaasti,  Eri tuli taas ja varaserti. Arvostelu oli hyvä meidän pikimustalle pojalle. Topille viikonloppu oli jymymenestys, tänään Rop ja cacib. Kiitos Eevalle kuohuvastaHymy.

Kesän ja luultavasti tämän vuoden näyttelyturnee oli kiva lopettaa kotikisoihin, hienoihin arvosteluihin ja mukavaan seuraan. Oli niin kiva lauantai-iltana köllähtää omaan sänkyyn oman kullan viereen, eikä mihinkään hotellin sänkyyn. Ja Kassukin oli samaa mieltä, sai omalla pihalla teutaroida sydämen kyllyydestä ja sitten oma pikkusohva odotti yöksi nukkujaa.

Kiitos kaikille kivasta näyttelykesästä ja ensi vuonna uudelleen.

Kassu kasvattaa karvaansa ja lähtee lenkille.