Nyt on koittanut kauan odotettu viikonloppu, huomenna alkaa neljän viikon kesäloma. Yritetään ladata akkuja ensi talvea varten. Lomaan kuuluu lepäilyä, vähän lenkkeilyä ; ), muutama näyttely koiruleiden kanssa, mökkeilyä ja loppuun sitten mieheni kanssa yhteinen kaupunkiloma ja tämän tiimoilta koirille viikko "mummolassa".

Muista kuulumisista sen verran, että meillä on ollut Leevin kanssa vähän murheita, poika lopetti melkein tyystin pissaamisen. Maanantaina klo 3.45 kävelin sitten pitkin Utran katuja pyjama päällä ja saunakauha kädessä Leevin kanssa yrittäen saada pissanäytteen. No onneksi saatiin sen verran kokoon, että se voitiin tutkia. No struviittikiteitähän siellä oli ja niin tuli sitten antibioottikuuri ja ruokavalio hoidoksi. Leeville tämä on ollut aikamoinen koettelemus sillä häntä ei ollut ikinä ennen rauhoitettu ja nyt se jouduttiin tekemään, että rakko voitiin tutkia.  Lisäksi ruoka on aivan kauhean makuista Leevin mielestä. Ja kun ei saa edes juustoa. No jospa se tästä iloksi muuttuisi.

Huomenna meinasin pakata koirat autoon ja lähteä viettämään mökkilomaa. Pojat nauttivat siellä olostaan, saavat peuhata kankaalla ja rannalla mielin määrin.