On vierähtänyt aikamoinen aika siitä, kun viimeksi päivittelin sivuja.
Paljon on tapahtunut: Kassu on aloittanut näyttelyuransa. Jyväskylässä käytiin penturyhmässä, siellä siskolikka vei voiton. Mutta meillä oli ihan kivaa, oltiin hotellissa yötä ja Kassu käyttäytyi kuin herrasmies kuunaan.

Joensuun näyttelyssä oltiin jo sitten junnuissa ja piti osata vähän käyttäytyäkin. Lauantaina saatiin Eri ja oltiin PU 3. Sunnuntain räntäsateessa Kassu oli hiukan äänekäs ja tuomisena oli Eh. Mutta tyytyväinen kuitenkin viikonloppuun.

25.5 oltiin Kassun, Sarin ja Jetron kanssa Lapinlahdella ja siellä Kassu sai Erin ja oli PU 2 ja lisäksi saatiin vara-serti.Jetro näytti meille vielä mallia, mutta onhan se vuoden vanhempi, joten se hänelle suotakoon.
Tuomari tykkäsi kyllä Kassusta, mutta laittoi vielä kasvamaan.

Leevi ja Taavi on myös trimmattu. Leevi oli taas vaihteeksi kalju ja Taavin ajelin koneella. Nyt molemmat on tosi siistejä poikia.

Vajaan kahden viikon päästä pojat menevät viikoksi hoitoon mummolaan. Siellä odottaa vajaa neljä kuukautta vanha beagle-poika Jesse. Jesse on vähän ihastunut Kassuun, Taavi ärisee Jesselle ja Leevi on jo niin vanhaa poikaa, että....


"Rivitanssi"

1594224.jpg