Meillä on jo perinteeksi muodostunut käydä Jyväskylässä näin marraskuussa pyörähtämässä kehässä. Niin nytkin, olihan siellä kaksi kv-näyttelyä.

Perjantai-iltana ajettiin Sarin, Bonuksen ja Kassun kanssa Vaajakoskelle yöpaikkkaan, siitä oli sitten lyhyt matka itse näyttelypaikalle seuraavana aamuna.

Lauantai ei meille Kassun kanssa ollut mitenkään aurinkoinen, okei ulkonakin satoi vettä . Italialainen Francesco Cochetti ei Kassusta tykännyt yhtään ja kehästä poistuttiin keltaisen nauhan kanssa. Tässäpä arvostelu: Correct bite, good head & expression, correct ears. Out of elbows, long body &loin, Good neck, topline and tailset, enough angulations in behind, coat could be better, too short movement. Mutta tästä jäi sitten parannettavaa sunnuntaille.

Sunnuntaina tuomarina oli irlantilainen Paul Lawless ja aurinko paistoi jo risukasaankin, Kassu oli PU4, eli parannusta lauantaille ihan roppakaupalla. Arvostelu: 4 years old. Correct bite. Lovely dark eye. Good head plains, broadens a little on skull. Ears well placed a little large. Nice reach of neck, well defined withers. Topline is a little soft. Tail placement is excellent. Angulations are good front and rear. He stands a little crooked in front. Moves freely outs at the elbows.

Kiitos Sarille matkaseurasta. Niin ja kaikille kiitokset tsemppauksesta lauantaina, olin kehästä tulon jälkeen pölmistynyt ja hetken pettynytkin, taisin jopa sanoa, että nyt lähdetään kotiin heti. Mutta se meni ohi onneksi samantien. Minulla on kuitenkin aivan upea koira, sanoi tuomari mitä hyvänsä .