Näyttelykausi avattu tämän vuoden osalta, ja ihan hyvin alkoikin. Kajaanin kv näyttely ja tuomisena varacacib ja pu2.

Aamuyöstä kun Kassun kanssa lähdettiin lenkille, mietin kyllä hetken onko tässä järkeä???? Yöllä satanut noin 10 cm pakkaslunta, mikä pölysi hyvin. No föönättiin jalkakarvat ja parta kuitenkin ja lähdettiin matkaan. Kello oli vajaa viisi kun laitoin Skodan tulille  ja rupesin keräämään porukkaa kokoon, ensin Eija ja Eetu, sitten Satu ja viimeisenä mutta ei vähäisempänä Sarin Bonus.

Tiet oli auraamatta alkumatkasta noin 50 km ja välillä mentiin kuin usvassa. Loppumatkasta juututtiin vielä aura-auton perään ja matka taittui 60 km/h, kellokin rienti kovaa vauhtia eteenpäin. Kehä oli alkamassa klo 9.00, mutta me kerettiin kuitenkin. Eipähän tarvinnut jännittää etukäteen.

Arvostelu oli hyvä:

Excellent head. Correct bite. Good pigmentation. Well placed dark eyes. Good skull. Good ear set. Good neck. Strong topline. Correct tailset. Good substance & body. Good depth of body. Good bone & feet. Moves well. A bit soft coat.

Tästä on hyvä lähteä karvaa kasvattamaan .

Paluumatka oli huomattavasti kivempi, valoisaa ja tiet aurattu. Ja onneksi vain muutama "naapuriautoilija" omilla liikennesäännöillä edellä.

Kiitos kamuille kun lähditte mukaan, yksin jos olisi pitänyt lähteä, niin luultavasti olisi reissu jäänyt tekemättä.