Tulimme Jukan kanssa viime viikon torstaina yhtä matkaa töistä ja tälläinen näky oli meidän portin takana. Onko talossa harrastettu salakaatoa?

Ei onneksi. Kävimme tekemässä Jussin ja koirien kanssa pari viikkoa sitten jäljen ja jätin hirven sorkan sitten pussiin tuohon kuistin viereen. Leevi on nyt ihastunut koppuun ja joka kerta kun menee ulos käy vähän kaluamassa sitä. Tuona päivänä Niina oli tullut kesken päivän kotiin ja Leevi oli kerinnyt touhuta pihalla vähän enemmän .

Kuulumisista sen verran, että Leevi on parantunut tosi hyvin, ruoka maistuu ja leikkausjälki on melkeinpä huomaamaton. Hormoonit ehkä vielä vähän sekaisin, koska välillä näyttää olevan allapäin, mutta pääasia, että pissi ainakin lentää.

Kassu-herran lapsukaiset voivat kuulema hyvin, tytöt kovia syömään. Pojat varmaan tulleet isäänsä, sillä Kassulle ei esim. nakki maistu,  jäätelöistä jos pitää valita niin vanilja maistuu mutta mansikka yök. Tällä hetkellä isäntä katselee televisiota, tulee luonto-ohjelma pingviineistä, välillä pitää kommentoida äänekkäästi.

Taavi on oma itsensä, meidän höppänä. Toista tuollaista ei ole, eikä tule olemaan.