Minut siis tosiaan nypittiin kaljuksi ja nyt sitten on hiukan vilu. Yöt nukun emännän vieressä samalla tyynyllä eli sängyssä on hiukan tunkua. Aamut ovat tosi hankalia, en jaksaisi tai kehtaisi millään nousta lämpöisestä sängystä aamupalalle ja sen jälkeen pitää vielä käydä aamupisulla. Ulkoilun jälkeen menen heti Niinan viereen nukkumaan, Taavi ja Kassu menee omaan huoneeseen kun emäntä lähtee töihin.
Lenkkeilyt olen hoitanut uudessa Hurtan takissa, se on aika hieno minunkin mielestä. Sitten kun lähden isännän kanssa juoksulenkille laitan päälleni fleecepuvun.

Tänään emäntä ja isäntä huimenivat lopullisesti. Mekin päästiin mukaan. Eli ne pakkasi pyyhkeet ja uimapuvut mukaan ja sitten lähdettiin autolla. Ajeltiin jonnekin järven rantaan, mutta se ei ollut oma mökkiranta, vähän pettyneitä oltiin, koska mökillä olisi saatu juosta vapaana ja jos emännän äiti olis ollut siellä niin oltaisiin saatu herkkuja ; ) No me jäätiin odottamaan autoon ja seurattiin jännittyneinä mitä nyt seuraisi. Kohta ne tuli sieltä mökistä uimapuvut päällä ja menivät uimaan. Tähän aikaan vuodesta. Isäntä ei käynyt koko kesänä mökilläkään uimassa niin nyt....
No ne viipyivät siellä mökissä reilu puoli tuntia ja kolmesti ne kävivät järvessä. Kun autoon tulivat niin keskenään juttelivat, että oli ihan hyvältä tuntunut. En minä vaan olisi viitsinyt, viluhan siinä olisi tullut. Ja turkki kastunut, ai niin eihän minulla sitä ole.

Terveisin Leevi